OMISTAJUUS

OMISTAJUUS

LAND ROVERIN OMISTAJAN TUKI

Land Rover Approved -huoltokeskuksen asiantuntijat käyvät läpi perusteellisen koulutuksen Land Roverisi huippukunnon ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Land Roveriisi asennetaan vain aitoja, Land Roverin hyväksymiä varaosia. Land Rover Approved -huoltokeskuksen kanssa asioidessasi voit olla aina varma siitä, että olet tekemisissä pätevien ja koulutettujen huippuosaajien kanssa.

HUOLTO JA KORJAUS

HUOLTO JA KORJAUS

Jos autosi tarvitsee korjausta, käytämme siihen ainoastaan aitoja, Land Roverin hyväksymiä osia. Liikkumisen vapautesi on meille ensisijaisen tärkeää aina, kun varaat huollon. Sen vuoksi tarjoamme valikoiman vaihtoehtoja liikkuvuutesi takaamiseksi, kuten kuljetuksen, premium-taksipalvelun, ajoneuvon nouto- ja toimituspalvelun, korjauksen odottaessasi tai korvaavan auton korjauksen ajaksi.
Alkuperäiset osat

Alkuperäiset osat

Alkuperäiset Land Rover -osat on suunniteltu, testattu ja valmistettu tinkimättömien standardiemme mukaisesti. Jokainen osa on tehty erityisesti sinun Land Roveriasi varten sen ihanteellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi ja elinkaaren maksimoimiseksi.
Land Roverin KOULUTETUT TEKNIKOT

Land Roverin KOULUTETUT TEKNIKOT

Olet tekemisissä huippukoulutettujen ja pätevien asiantuntijoiden kanssa siitä hetkestä lukien, kun otat meihin yhteyttä. Land Roverin huoltoteknikot tutkivat Land Rover -ajoneuvosi uusinta tekniikkaa edustavilla diagnosointilaitteilla ja suorittavat tarvittavat korjaukset erikoistyökaluja käyttäen.
TAKUU

TAKUU

Mielenrauhasi takaamiseksi tarjoamme vakiona kattavan 3 vuoden / 100 000 kilometrin Land Rover -takuun, joka kattaa valmistusvirheistä johtuvat korjaukset. Takuu varmistaa sen, että Land Roverisi on aina kaikkein osaavimmissa käsissä.

VARAA HUOLTO VERKOSSA

Voit nyt varata huollon Land Roverillesi verkossa. Huollon varaaminen on nyt nopeaa ja helppoa, ja voit valita laajasta valikoimasta huolto-, hinta- ja sijaintivaihtoehtoja.
TIEPALVELU

TIEPALVELU

Land Roverillasi on kolmen vuoden tai 100 000 kilometrin takuu ensin täyttyvän mukaisesti. Voit nauttia mielenrauhasta pidempään jatkettujen ja kohdennettujen takuiden avulla.
Korvaavat autot

Korvaavat autot

Tuodessasi Land Roverisi meille voit ajaa kotiin käyttöösi tarjotulla korvaavalla ajoneuvolla.
VAKUUTUS

VAKUUTUS

Suojaa itsesi, matkustajasi ja autosi Land Rover Cars Financen vakuutusvalikoiman avulla.